Härnösands orienteringsklubb (HOK)

HOK logga

Orientering ger både naturupplevelser och motion.
Det är utmanande, spännande och roligt. Du bestämmer själv om det ska vara trivsam ”skattjakt” i lugnt tempo, eller en rejäl fysisk och mental prövning i tävlingsfart.
Härnösands orienteringsklubb (HOK) vill erbjuda alla möjlighet att utöva denna härliga sport – ung som gammal, elitlöpare som motionär.

Vår klubbverksamhet består främst av våra fyra barn- och ungdomsgrupper som tränar regelbundet (tisdagar) under april – september samt vår tränings- och tävlingsserie ”Härnösandsserien” (främst torsdagar) med orienteringsbanor i flera längder och svårigheter.
Vi genomför även uppskattade orienteringskurser för vuxna. På vårt program står även skidorientering och mountainbike-orientering.
Under 2018 bygger vi färdigt klubbstuga på Vårdkasen, det blir ett lyft för hela klubben och för Vårdkasen!

HOK är också tävlingsarrangör och arrangerar minst en större orienteringstävling per år.
I år arrangerar vi tillsammans med Sundsvalls OK stortävlingen ”Tour de Medelpad” under Kristi himmelfärdshelgen med två av tourens fyra deltävlingar vid Smitingen.
Härnösands OK är också en av arrangörsklubbarna bakom den tuffa, vackra och uppskattade löpartävlingen Härnö Trail som i år äger rum 29 september.

Vill du orientera med oss? Ta kontakt med oss!

Vi ser fram emot att träffas ute i skogen!

Härnösands OK
E-post: info@harnosandsok.se
Hemsida: www.harnosandsok.se

Sponsorer 2020

Härnösands kommun Ica Maxi