Kartor

Murberget & Bondsjö

Årets första kartsläpp omfattar området runt Murberget, Hälletorp och Bondsjön. De stigrika tätortsnära skogsområdena med de flesta av kartans checkpoints når du lättast via fina länsmuseet Murberget eller Bondsjö idrottsplats.

Kartan är stängd för i år...

Vårdkasen

Vårdkasen är ”friluftsidrotternas” berg. Här finns motionsspår, slalombacke, leder och mountainbikestigar. Här har Härnösands orienteringsklubb sin nybyggda klubbstuga och här arrangeras löparfesten Härnö Trail den 29 september.

Kartan är stängd för i år...

Smitingen

Smitingen är Härnösands största badplats och en del av området är naturreservat tack vare spektakulär natur med stora värden. Klubbsjön är en pärla med tillgänglighetsanpassad rastplats. Några checkpoints ligger svårtillgängligt men erbjuder makalösa vyer!

Kartan är stängd för i år...

Centrum

HittaHärnösands fjärde och sista kartsläpp för året omfattar en del av centrala Hänösand. Kartan är en så kallad sprintkarta som har en annan skala än övriga (1:5000) och ser lite annorlunda ut. Tävling i sprintorientering ske oftast i stads- eller parkmiljö med förhållandevis korta banor och hög fart.

Kartan är stängd för i år...

Stolta sponsorer 2018

Härnösands kommun Qlurix Ica Maxi