Kartor

Murberget & Hälletorp.

Årets första kartsläpp omfattar området runt Murberget, Hälletorp och Bondsjön. De större skogsområdena med de flesta av kartans checkpoints når du lättast via fina länsmuseet Murberget eller Bondsjö idrottsplats.

Kartan släpps: 2017-04-28 00:00

Vangsta & Specksta.

Årets andra kartsläpp omfattar området vid Vangsta och Specksta på Härnön. Ifall du tar bil till området är en bra utgångspunkt Härnösands Hästsport Arena. Observera att vägen till vindkraftverket vid Holmbergsmyran är privat och alltså inte tillåten att köra på och att området kring jaktskyttebanan inte ska beträdas p.g.a. fara.

Kartan släpps: 2017-05-19 00:00

Bondsjö & Säbrå.

Årets tredje karta omfattar området mellan Bondsjöhöjden och Säbrå precis väster om Härnösand. För dig som tar bil till området är bästa utgångspunkten parkeringen vid Säbrå kyrka eller militärförrådet mitt på kartan.

Kartan släpps: 2017-06-09 00:00

Smitingen.

Detta är vårt fjärde kartsläpp i årets HittaHärnösand. Lagom till semester och badsäsong bjuder vi på en karta i anslutning till Härnösands största badplats och ett av våra finaste friluftsområden. Några av de svarta checkpointsen ligger i svårtillgänglig terräng men erbjuder makalösa vyer! Stor del av området är naturreservat tack vare den spektakulära och vackra naturen med stora geologiska värden. Klubbsjön är en pärla i reservatet med en tillgänglighetsanpassad rastplats på en av sjöns allra finaste klippor.

Kartan släpps: 2017-06-30 00:00

Svartvik.

Detta vårt femte kartsläpp finns bara att hämta här på hemsidan. Området ligger så att den bästa utgångspunkten är Svartviks havsbad. Du hittar hit genom att åka E4 söderut från Härnösand och svänga vänster mot Savrtvik och Ytterfälle. Fortsätt till vägens slut. Kartan stängs igen 27/8.

Kartan släpps: 2017-07-14 00:00

Centrala Härnösand.

HittaHärnösands sjätte och sista kartsläpp för året omfattar en stor del av centrala Härnösand på Härnön. Kartan är en så kallad sprintkarta som har en annan skala än övriga (1:4000) och ser lite annorlunda ut. Tävling i sprintorientering ske oftast i stads- eller parkmiljö med förhållandevis korta banor och hög fart. Den 3 september arrangerar HOK en tävling i sprintorientering i centrala Härnösand. Välkommen att titta eller prova!

Kartan släpps: 2017-08-25 00:00

Stolta sponsorer 2018

Qlurix